torsdag 24 december 2009

Hjulaftån


Nu äre jul i vårt hus. Osv. HOEHOEHOE.

Oj hänt sen sist? Blev inge fishhandling med Fiddis, men vi hängde ändå. Lördes, Fidde hämta mig, drog hem o beställde pizza, kekade lite hos honom, ölade lite, sen kom Stoffe, dom vräkte i sig min pizza dom groteska männen. Eller, Fiddis är ju en liten paaajk iofs! Inte ens tjugo som dom stora barnen(jag). Iaf, fick Stoffe pepp på Kristianstad, iaf när han var på bussen, så dit bar det. Drog till banken, började öla, sen dansade vi rumporna av oss, himla roligt, en full bidude, en förvirrad blondin(som vanligt) och en sofistikerad 19åring på utgång, det var fint. Sen snurra dom på en pinne i stan och jag filmade, sen drog vi hem, men hemresan minns jag icke. Pratade dock med nån ugly d00d med oranget kryllhår.

Kom hem till Fidde, helt plötsligt när jag fick tillbaka medvetandet, eller ja, minnet så var Rasmus där iaf. Vi sjöng singstar till fem på morgonen. Sen slagga vi, däck osv.

Drog hem o sov hela dan ungefär, äckligt trött o tappade rösten senare på söndan.
Jobb måndag och onsdag och idag äre torsdag och julafton. Imorgon utgång jägers. WOAH, ska bli nice förutom att jag glömde att systemet hade stängt så jag får försöka lösa det där. Jag dansar aldrig nykter som sagt. EHEHEH. Ibland.

Punkt slut o god hjul.

1 kommentar: